EKL Kampanja Eläköön Elämä

Jäsenhankintakortti jonka saat yhdistyksen tilaisuuksissa
Jäsenhankintakortti jonka saat yhdistyksen tilaisuuksissa
Aika: 15.2.2020-31.3.2021

Liity jäseneksi

ELÄKÖÖN ELÄMÄ! jäsenhankintakampanjamme kutsuu tänä vuonna uusia eläkkeensaajia mukavaan joukkoonsa! EKL ja Lappeenrannan Eläkkeensaajat tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea, uusia ystäviä, juttuhetkiä, harrastemahdollisuuksia ja hyvää mieltä – kaikkea tätä ja vain muutamalla kymmenellä sentillä per viikko.

 

Mikä Eläkkeensaajien Keskusliitto? Miksi liittyä?

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry luo edellytyksiä sen jäsenistön yhteiseen kanssakäymiseen ja itsensä kehittämiseen kautta koko elämänkaaren. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia monimuotoiseen kulttuuri- ja harrastustoimintaan mukavassa seurassa.

EKL:n toimet tähtäävät mm. eläkeläisköyhyyden ja ikäsyrjinnän vähentämiseen sekä ikäihmisten keskuudessa lisääntyneen yksinäisyyden torjumiseen. Olemme aina heikoimman puolella.

Liitto tuottaa osaamisresursseja omille EKL-yhdistyksilleen ja yhdistykset taas tuottavat palveluja jäsenilleen. Liiton tavoitteena on edunvalvonnan lisäksi tarjota mielekkäät toimintaraamit ympäri Suomen. Lappeenrannan Eläkkeensaajat on yksi noin 320 alueellisesta yhdistyksestä, joka toimii niin, että eläkeikäiset voivat nauttia täysipainoisesti työelämän jälkeisistä vuosista, elää elämänsä parasta aikaa. Täyttä elämää – hyvässä seurassa!

Tämän vuoksi kannattaa liittyä Lappeenrannan Eläkkeensaajien jäseneksi

- Yhdistyksestä löydät oman yhteisön, jossa voi harrastaa, kohdata uusia ystäviä, oppia uutta ja osallistua. Aktiivisessa porukassa pääsee myös vaikuttamaan omaan ja toisten ikäihmisten hyvinvointiin arjessa. Vuosijäsenmaksu on edullinen 13€

– Yhdessä olemme enemmän! Osallistumalla yhdistyksen toimintaan pääset vaikuttamaan siihen, että omasta kunnastasi ja Suomesta tulee ystävällisempi paikka ikäihmisen elää.

– Yhdessä kokeminen on turvallista. Jäsenyys yhdistyksessä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea, uusia ystäviä, juttuhetkiä ja hyvää mieltä – kaikkea tätä ja vain muutamalla kymmenellä sentillä per viikko.